eBoi
Jak załatwić sprawę?
Ogłoszenie DPS: dot.: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. Numer sprawy: DPS 1.P. 345-01/09. Nazwa zadania: Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych oraz mięsa i wędlin drobiowych
dot.: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. Numer sprawy: DPS 1.P. 345-01/09. Nazwa zadania: Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych oraz mięsa i wędlin drobiowych
Działając na podstawie art. 40 ust. 1 Prawa zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655) Dom Pomocy Społecznej zawiadamia o wszczęciu postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.
I. Nazwa (firma) i adres zamawiającego:
Strona WWW : bip.moryn.pl/ (strona
użyczona przez Urząd Miejski w Moryniu)
adres e-mail :dps.moryn@wp.pl
Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szacunkowej poniżej progów ustalonych na podstawie art. 11 ust. 8 Prawa zamówień publicznych
III. Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia zamieszczona zostanie na stronie internetowej:
www:bip.moryn.pl/ w zakładce /Ogłoszenia(strona użyczona przez Urząd Miejski w Moryniu)
Na wniosek Wykonawcy Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać: u przedstawiciela Zamawiającego : Janusz Jackowski - Kierownik ds. Gospodarczych - tel. 091 4 146 024 wewn 23.
IV. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia, z podaniem informacji o możliwości składania ofert częściowych:
Opis przedmiotu, wielkości i zakresu zamówienia
Towary objęte zamówieniem (o łącznej masie 7680 kg, podzielonych na 48 artykułów) są artykułami ogólnodostępnymi o ustalonych standardach jakościowych, jak : skład i proporcje surowców oraz walory smakowe i zapachowe - jak również odpowiednich terminach przydatności do spożycia . Szczegółowe informacje zawarte są w formularzu : Zestawienie Ofertowe - załącznik M/2 - do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia .
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych .
15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie
15131700-2 Przetwory mięsne
15130000-8 Produkty mięsne
15131135-0 Wędliny drobiowe
15113000-3 Wieprzowina
|
15131310-1 Pasztety
15131700-2 Przetwory mięsne
15112300-9 Wątróbki drobiowe
15131134-3 Kaszanka i inne wędliny krwiste
15131400-9 Produkty wieprzowe
|
V. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych
VI. Termin wykonania zamówienia upływa po 12 miesiącach , licząc od daty zawarcia umowy .
VII. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:
Do udziału w niniejszym przetargu mogą przystąpić Wykonawcy , którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4 oraz złożą komplet wymaganych dokumentów .
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez Wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/niespełna
VIII. Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Oferty zostaną otwarte dnia: 2009-05-14, o godz. 10:30
Wykonawca pozostaje związany ofertą przez okres 30 dni, licząc od dnia , na który wyznaczono termin składania ofert
XIV. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów .
XV. Zamawiający nie przewiduje wyboru najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej .
Ogłoszenie o zamówieniu zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych ; Numer ogłoszenia: 129250 - 2009; data zamieszczenia: 30.04.2009
Załączniki do pobrania
Pobierz | Rozpakuj |
---|---|
Pobierz spakowane pliki | Rozpakuj pliki i pobierz |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Maciej Molenda | 30-04-2009 12:53 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | 30-04-2009 | |
Ostatnia aktualizacja: | Maciej Molenda | 30-04-2009 13:10 |