eBoi
Jak załatwić sprawę?
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dot.: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na : Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych oraz mięsa i wędlin drobiowych - na potrzeby Domu Pomocy Społecznej ; ul Rynkowa 27 ; 74-503 Moryń - Nr sprawy: DPS 1.P. 345-02/07.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU
dot.: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na : Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych oraz mięsa i wędlin drobiowych - na potrzeby Domu Pomocy Społecznej ; ul Rynkowa 27 ; 74-503 Moryń - Nr sprawy: DPS 1.P. 345-02/07.
Działając na podstawie art. 4a ust. 2 oraz art. 48 ust. 2 Pzp
Dom Pomocy Społecznej zawiadamia o wszczęciu postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.
1) Nazwa (firma) i adres zamawiającego:
Dom Pomocy Społecznej
Rynkowa 27
74-503 Moryń
Strona WWW - zamawiający nie posiada własnej strony internetowej
Adres poczty internetowej : dps.moryn@wp.pl
Godziny urzędowania : 7:00 - 15:00
2) Określenie trybu zamówienia:
p rzetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej 60 000 euro
3) Adres strony internetowej, na której zamieszczona została specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
b ip.moryn.pl/strony/menu/13.dhtml (Zamawiający nie posiada własnej strony internetowej - korzysta w ramach użyczenia ze strony internetowej Urzędu Gminy Moryń)
Na wniosek Wykonawcy Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: w siedzibie zamawiającego : Dom Pomocy Społecznej ; ul. Rynkowa 27 ; 74-503 Moryń .
4) Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego w postaci poszczególnych gatunków mięsa i wędlin zgodnie z wykazem towarów objętych zamówieniem. Koszty transportu towarów objętych zamówieniem do magazynu zamawiającego , położonego w m. Moryń - ponosi wykonawca
Towary objęte zamówieniem mieszczą się zakresie Wspólnego Słownika Zamówień (CPV) i przyporządkowane im zostały kody zgodnie z poniższym zestawieniem :
L.P. |
KOD WG WSPÓLNEGO SŁOWNIKA ZAMÓWIEŃ (CPV) |
NAZWA TOWARU |
Jednostka Miary |
ILOŚĆ |
1 |
15113000-3 |
Boczek świeży |
Kg |
100 |
2 |
15113000-3 |
Karkówka |
Kg |
450 |
3 |
15113000-3 |
Łopatka |
Kg |
500 |
4 |
15113000-3 |
Schab |
Kg |
250 |
5 |
15113000-3 |
Szynka |
Kg |
250 |
6 |
15113000-3 |
Żeberka |
Kg |
175 |
7 |
15131133-6 |
Baleron |
Kg |
26 |
8 |
15131133-6 |
Biała surowa* |
Kg |
70 |
9 |
15131133-6 |
Boczek wędzony (bez żeberek) |
Kg |
100 |
10 |
15131133-6 |
Grilowa * |
Kg |
120 |
11 |
15131133-6 |
Kabanosy |
Kg |
60 |
12 |
15131133-6 |
Krakowska* |
Kg |
120 |
13 |
15131133-6 |
Krakowska sucha * |
Kg |
100 |
14 |
15131133-6 |
Piwna* |
Kg |
60 |
15 |
15131135-0 |
Polędwica Sopocka |
Kg |
60 |
16 |
15131133-6 |
Rawska* |
Kg |
130 |
17 |
15131133-6 |
Salami z pieprzem |
Kg |
60 |
18 |
15131133-6 |
Salceson * |
Kg |
60 |
19 |
15131133-6 |
Szynkowa* |
Kg |
260 |
20 |
15131133-6 |
Szynka gotowana |
Kg |
120 |
21 |
15131133-6 |
Śląska* |
Kg |
140 |
22 |
15131133-6 |
Toruńska* |
Kg |
120 |
23 |
15131133-6 |
Wiejska* |
Kg |
240 |
24 |
15131133-6 |
Żywiecka* |
Kg |
60 |
25 |
15131134-3 |
Kaszanka * |
Kg |
150 |
26 |
15131310-1 |
Pasztetowa* |
Kg |
100 |
27 |
15131135-0 |
Baton drobiowy* |
Kg |
60 |
28 |
15112200-8 |
Pieczeń drobiowa |
Kg |
140 |
29 |
15131135-0 |
Polędwica drobiowa |
Kg |
60 |
30 |
15131500-0 |
Salceson drobiowy |
Kg | 60 |
31 |
15131135-0 |
Serdelki drobiowe |
Kg |
150 |
32 |
15112210-1 |
Udka wędzone |
Kg |
120 |
33 |
15112200-8 |
Filet z kurczaka |
Kg |
350 |
34 |
15112210-1 |
Korpus z kurczaka |
Kg |
500 |
35 |
15112130-6 |
Kurczak świeży |
Kg |
60 |
36 |
15112200-8 |
Serca drobiowe |
Kg |
90 |
37 |
15112210-1 |
Udka świeże z kurczaka |
Kg |
120 |
38 |
15112300-9 |
Wątróbka drobiowa |
Kg |
180 |
39 |
15112200-8 |
Żołądki z kurczaka |
Kg |
90 |
* Towary równoważne
5) Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych oraz ofert wariantowych
6) Termin wykonania zamówienia : 01-04-2007 do 31-03-2008
7) Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O przystąpienie do udziału w niniejszym postępowaniu mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający wymogi określone w Ustawie z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177 z późn. zm.)- Art 22 oraz Art. 24.
9) Wykonawcy nie wnoszą wadium .
10) Kryteria oceny ofert i ich znaczenie:
Nazwa kryterium |
Waga |
Cena |
100 |
10) miejsce i termin składania ofert:
Dom Pomocy Społecznej
Rynkowa 27
74-503 Moryń
Biuro Kierownika Magazynu
do dnia 2007-03-19 do godz. 10:30
11) adres strony internetowej, na kt órej zamieszczona została specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.moryn.pl/strony/menu/13.dhtml
12) miejsce i termin otwarcia ofert:
Dom Pomocy Społecznej
Rynkowa 27
74-503 Moryń
Pokój nr 15
dnia 2007-03-19 o godz. 11:00 .
13) Wykonawca pozostaje związany ofertą przez okres 30 dni, tj. do dnia 2007-04-19
14) Zamawiający nie przewiduje zawierania umowy ramowej
15) Zamawiający nie przewiduje ustanawiania dynamicznego systemu zakupów .
16) Zamawiający nie przewiduje dokonywania wyboru najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej .
____________________________________
Dom Pomocy Społecznej
ul. Rynkowa 27
74-503 Moryń
Załączniki do pobrania
Pobierz | Rozpakuj |
---|---|
Pobierz spakowane pliki | Rozpakuj pliki i pobierz |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Maciej Molenda | 01-03-2007 13:25 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | 01-03-2007 | |
Ostatnia aktualizacja: | Maciej Molenda | 01-03-2007 13:26 |